Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

How to Control Oily Skin


Οι περισσότεροι άνθρωποι παραπονιούνται για την εμφάνιση του δέρματός τους, ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν λιπαρό δέρμα, το οποίο είναι δύσκολο να έχετε υπό έλεγχο. Σώμα μας συνεχώς παράγει λάδια και ότι είναι καλό για τη συνολική υγεία της επιδερμίδας μας, αλλά όταν μας sebaceous αδένες δεν είναι ισορροπημένη παράγουν πλεόνασμα των ελαίων, προκαλώντας το δέρμα να υποφέρουν από acne, μαύρα στίγματα, zits και παρόμοια προβλήματα.
Γενετική, ανθυγιεινό τρόπο διατροφής και η υγρασία παίζουν σημαντικό ρόλο στην υπέρβαση της παραγωγής πετρελαίου από το δέρμα μας. Υπάρχουν πολλές λύσεις που είναι σε θέση να διατηρήσουν το δέρμα καθαρό και αποφύγετε υπερβολική oiliness.
Καθαριστικό / διογκωτικών μέσων καθαρισμού
Δεν είμαι ο πρώτος άνθρωπος που δείχνουν ότι η χρήση των μέσων καθαρισμού. Ακόμη και τους δερματολόγους συμφωνούν ότι η χρήση της ένα ήπιο καθαριστικό, το πρωί και το βράδυ είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τη διαχείριση λιπαρό δέρμα. ΤΟ άφρισμα προϊόν καθαρισμού προσώπου σάς βοηθά επίσης να καθαρίσετε το υπερβολικά λιπαρό δέρμα χωρίς να καταστρέψετε ή στέγνωμα. Πολλά ειδικά μορφοποιημένων προϊόντων για όσους έχουν προβλήματα acne διατίθενται στην αγορά σήμερα. Ωστόσο, τα συγκεκριμένα καθαριστικά θα μπορούσε να στεγνώσει το δέρμα σας, όπως αυτά συνήθως περιέχουν αλκοόλη, οξέα και προστεθεί συστατικά που μπορεί να μην ταιριάζει με το δέρμα σας. Ως εκ τούτου, συνιστάται να δοκιμάσετε ένα δείγμα πριν την αγορά ενός πλήρους μεγέθους προϊόν.
Κρέμες αντιηλιακά
Λιπαρά δέρματα είναι επιρρεπείς σε χρωματισμός θέματα, έτσι ώστε με μια οθόνη sun λοσιόν να προστατεύουν το δέρμα από τη φθορά. Απλώστε μια κρέμα με ήλιο προστασία παράγοντας 30 λεπτά πριν βγείτε έξω στον ήλιο.
Στυπόχαρτο ή φαρμακούχων Pads
Η χρήση του blotting χαρτιά είναι ένας εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε το περίσσιο λάδι από το δέρμα σας χωρίς στέγνωμα. Πατήστε το στυπόχαρτο ελαφρά τη μύτη, μέτωπο και άλλους ελαιώδεις περιοχές για να αξιοποιήσετε το λάδι απορροφάται στο χαρτί. Κρατήστε το ελαφρά πίεση με στυπόχαρτο στο πρόσωπό σας για περίπου 20 - 30 δευτερόλεπτα. Μην τρίψετε το πρόσωπό σας, καθώς αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει τα κύτταρα του δέρματος. Η άλλη εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση του νοσηρού λάμψη είναι η χρήση φαρμακούχων τακάκια που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για λιπαρό δέρμα. Τα πέλματα αυτά διατυπώνονται με λάδι τη μείωση οξύ (γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ). Είναι εύκολο να προβεί στην τσάντα σας και πολύ χρήσιμη για να ανανεώσετε το μακιγιάζ και αφαιρέστε την υπερβολική oiliness.
Χρήση του τόνερς
Πολλοί άνθρωποι, όπως χρήση γραφίτες, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο σε κάθε δέρμα, όπως για ευαίσθητο δέρμα, προϊόν μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς. Οι περισσότεροι δερματολόγους δίνουν ειδικές οδηγίες για τη χρήση του γραφίτη μόνο σε περιοχές με λιπαρό δέρμα, όπως η μύτη, σαγόνι και μετώπου. Εάν το δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητα, μην χρησιμοποιείτε γραφίτες, όπως θα μπορούσαν να προκαλέσουν ξηρά επιδιορθώσεων.
Άλλες λύσεις - Ήπιο σαπούνι, Φως Ενυδατική κρέμα
Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαπούνι για να πλύνετε το πρόσωπό σας. Μετά τον καθαρισμό, ή όποτε η υγρασία έχει χαθεί, μπορεί να επιστραφεί με την χρήση του φωτός ενυδατική κρέμα. ΤΟ υψηλής ποιότητας ενυδατική κρέμα θα διατηρήσει το αναγκαίο επίπεδο υγρασίας στο δέρμα σας. Με σφουγγάρι, μπορείτε να κάνετε το δέρμα απαλότερο, σβήστε το μπλοκάρει τους πόρους και αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.
Φυσικές λύσεις
Μπορείτε να συμπεριλάβετε κάποιες πολύ αποτελεσματικό φυσικό ένδικα μέσα στην καθημερινή σας ρουτίνα για να απαλλαγείτε από λιπαρό δέρμα. Έχουν άφθονο νερό κάθε μέρα, καθώς καταναλώνουν 1-2 λίτρα νερού ημερησίως θα βοηθήσει να απολυμαίνονται τα προϊόντα μέσω του σώματός μας, ανοίγει τους πόρους και να διατηρήσετε το δέρμα σας φρέσκα και υγιεινά.
Αποφύγετε λιπαρά τρόφιμα, όπως τα τρόφιμα που περιέχει πολύ λάδι θα κάνει το δέρμα σας παράγει περισσότερο πετρέλαιο. Κρύο γάλα είναι πολύ ευεργετική για κάθαρση. Εφαρμόζοντας το μέλι με το δέρμα σας μπορεί να σας βοηθήσει στην αφαίρεση του λαδιού και καθιστώντας το δέρμα σας λάμψη. Ξύδι θα μπορούσε να είναι άλλο ένα χρήσιμο μέτρο για λιπαρό δέρμα. Χρησιμοποιήστε μια ροδέλα βαμβακιού να εφαρμόσει ξύδι για να το λιπαρό δέρμα περιοχή.
Όπως μεταξύ άλλων φρούτων ή φυσικών χυμών φρούτων στην καθημερινή σας διατροφή θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμο για να διατηρείτε το δέρμα σας φρέσκο και λαμπερή. Τα πορτοκάλια είναι πολύ πλούσια σε βιταμίνη C, ώστε τρίβοντας την φλούδα πορτοκαλιού μπορεί να αλλάξει την υφή της επιδερμίδας σας από ελαιώδεις υγιή. Η μπανάνα είναι πλούσια σε βιταμίνες και κάλιο και μπανάνας εφαρμογή χαρτοπολτών ως μάσκα είναι επίσης χρήσιμη για το δέρμα. Τα μήλα και mangos είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγέννηση νεκρών κυττάρων και των κατεστραμμένων ιστών και να δώσουν νέα ζωή στο δέρμα. Επιπλέον, τα αντιοξειδωτικά εμποδίζουν μικρές ρυτίδες από τις αναπτυσσόμενες. Το λεμόνι είναι ένα φυσικό προϊόν καθαρισμού προσώπου και τη φλούδα βοηθά στην επούλωση acne δέρμα με προδιάθεση. Παπάγια και ρόδια μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την καθημερινή διατροφή για υγιή επιδερμίδα λαμπερή.
Όλες αυτές οι φυσικές θεραπείες είναι εύκολα διαθέσιμη και προσιτή, και είναι καλό για την συνολική υγεία. Επιπλέον, μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της λιπαρό δέρμα με πρόσθετα πλεονεκτήματα για την υγεία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου