Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Moisturize and Protect Skin With the Right Skincare Products


Αν σας ή τους αγαπημένους σας μία πάσχει από ακράτεια, δέρμα υγείας θα πρέπει να προκαλεί ανησυχία. Το δέρμα που έχει η παρατεταμένη έκθεση σε ούρα και feces συχνά εμπειρίες κατανομή και ζημιές. Αυτό μπορεί να γίνει με τη μορφή των ελκών, διαβροχή, εξανθήματα, ερεθισμούς, δερματίτιδας, ή κάτι άλλο.
Εκπαίδευση του σε κίνδυνο τους ασθενείς και τις οικογένειές τους είναι ο πιο παραγωγικός τρόπος για αποτρέψετε δέρμα διάλειμμα. Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα από γνωρίζοντας πώς να αποτρέψετε κατανομή, και χρησιμοποιώντας το δεξιό προϊόντα φροντίδας δέρματος.
1. Αναγνώριση παράγοντα κινδύνου.
Όσοι είναι ηλικιωμένοι έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο. Παράγουν λιγότερο sebum, που είναι το δέρμα του φυσικού μέσου έναντι της υπερβολικής υγρασίας. Τα άτομα με διαβήτη είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο, όπως συχνά εμπειρία η μειωμένη ροή αίματος στα άκρα, που θέτει σε κίνδυνο το δέρμα υγείας, και οδηγεί σε υψηλότερο κίνδυνο δέρμα δάκρυα, ρωγμή, τύλους, ψηφιακό σκλήρυνση κατά πλάκας και σταθμό IAD. Όσοι έχουν incontinent έχουν αυξημένο κίνδυνο. Ακράτειας προκαλεί βλάβες στο δέρμα λόγω της παρατεταμένης έκθεσης σε ούρα και feces. Feces έχουν συχνά τα βακτήρια που προκαλούν στο δέρμα, κατανομή και ούρα αλλάζει το pH του δέρματος.
2. Αλλαγή θέσης και απορροφητικά προϊόντα τακτικά.
Το δέρμα σας μπορεί να υποστεί ζημιά από πολύ πίεση για μια δεδομένη περιοχή, ειδικά αν η περιοχή είναι ήδη υποβαθμισμένη από παρατεταμένη έκθεση σε υγρασία, feces, ή τα ούρα. Έτσι, είναι σημαντικό να αλλάξετε ένα ακίνητο ιδιώτες θέση τουλάχιστον κάθε δύο ώρες, και αναζητούν τρόπους για να μειώσουν την πίεση τους, όπως αέρα χαμηλή απώλεια στρώμα συστήματα, μαξιλάρια, μαξιλάρια, μαξιλάρια και το ήθελα. Εκτός από την αλλαγή θέσης συχνά, απορροφητικών προϊόντων θα πρέπει επίσης να αλλάξει με συχνότητα. Κάθε φορά που ένα προϊόν είναι λερωμένο, πρέπει να αλλάξει και το δέρμα καθαρίζεται. Αυτό θα μειώσει την έκθεση σε ούρα και feces, και σας βοηθούν να διατηρήσετε το δέρμα στεγνό.
3. Δώστε στο σώμα σας τι χρειάζεται για υγιές δέρμα.
Ενώ το δικαίωμα προϊόντων είναι σημαντική είναι, επίσης, σημαντικό να φάτε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, και παραμένει ενυδατωμένο. Πολλοί οι οποίοι είναι incontinent θα πίνουν λιγότερα υγρά, προκειμένου να βοηθήσει στη μείωση διαρροών, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξηρό, ραγάδες στο δέρμα. Να περάσουν αρκετά υγρά είναι ζωτικής σημασίας για το δέρμα υγείας.
4. Μια καλή φροντίδα του δέρματος πρωτόκολλο, και ακολουθήστε την.
Μετά από καλή φροντίδα του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων επιθεωρούν το δέρμα κάθε μέρα και διατηρώντας το δέρμα καθαρό και στεγνό. Incontinent οι πολίτες θα πρέπει να λάβουν επίσης προσέξτε να επιλέξετε τα προϊόντα που προωθούν το δέρμα υγείας που προστατεύει από την υγρασία, υγρασία, και βοηθώντας στην επιδερμίδα ξηρή. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό, μια ενυδατική κρέμα και ένα προστατευτικό φάβα.
Lantiseptic προσφέρει μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένη για δέρμα υγεία για ηλικιωμένους με τα προϊόντα ακράτειας ενηλίκων.
5. Άσκηση.
Άσκηση είναι σημαντική η διατήρηση υγιούς δέρματος από βελτίωση ροής αίματος. Είναι σημαντικό να συμμετέχουν στην καθημερινή άσκηση, περιλαμβανομένου του εύρους της κίνησης ασκήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου